Thema-avond met Henk Binnendijk in Kampen

Vrijdagavond 1 november organiseert boekwinkel De Rank in samenwerking met ZussenRood een thema-avond met Henk Binnendijk in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Hij geeft een lezing over zijn nieuwe boek ‘Hoe ziet de hemel eruit?’ en beantwoordt vragen vanuit de zaal. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom op deze avond die mede door ZussenRood wordt georganiseerd. De avond start om 20.15 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en kost € 7,50 p.p. De kaartverkoop is van start gegaan.

Nieuw boek over de hemel

In het boek Hoe ziet de hemel eruit? onderzoekt Binnendijk nauwkeurig alle Bijbelse gegevens over de hemel en probeert hij de vraag in de titel te beantwoorden. Zijn doel met dit boek is bij de lezer het verlangen naar de hemel op te wekken. Henk Binnendijk is een geliefde en veelgelezen auteur. Hij werkte jarenlang als programmamaker en werd bekend door zijn tv-programma’s met Bijbelstudies en gesprekken over het geloof.

Reservering kaarten

Kaarten voor de thema-avond zijn vanaf vandaag te bestellen via www.stadsgehoorzaalkampen.nl. Tijdens de avond kunt u het boek voor € 18,99 kopen en laten signeren.