Uitnodiging boekpresentatie Tobias

Graag nodigt Uitgeverij KokBoekencentrum u – namens auteur Elisabeth van Windt – uit voor de feestelijke boekpresentatie van Tobias. Een waargebeurd verhaal over liefde, verlies en hoop.

Tobias

Hij zou niet oud worden, hadden de artsen gezegd. Maar Tobias was een uitzondering, zijn levenswil was te sterk. Met alle macht probeerden ze de dood buiten te houden.

Het verhaal van de meervoudig gehandicapte Tobias wordt verteld door zijn moeder Elisabeth. Ze neemt ons mee door haar alledaagse leven. In het Bijbelboek Tobit vindt ze troost. Perioden van hoop en verdriet wisselen elkaar af. Al die tijd is haar zoon het zwijgende middelpunt. Dat hij niet kan praten, betekent niet dat hij niets te zeggen heeft. Met alles wat ze in zich heeft probeert zijn moeder de boodschap van het leven van haar zoon over te brengen.

Boekpresentatie

De presentatie vindt plaats op zondag 2 februari 2020, in de Brede School Nieuwegein, Lupinestraat 21-23 in Nieuwegein. De inloop is vanaf 14.30 uur, het programma start om 15.00 uur. Elisabeth van Windt zal het eerste officiële exemplaar van haar boek overhandigen aan Thijs Tromp, directeur van Reliëf – christelijke vereniging van zorgaanbieders, en bijzonder hoogleraar Diaconaat aan de PThU. Hieraan voorafgaand zal de heer Tromp enkele inleidende woorden spreken.

Na afloop van het officiële gedeelte is er ruimte om het boek te kopen (€ 20,99) en door de auteur te laten signeren, onder het genot van een hapje en een drankje. Wij verzoeken u vriendelijk het bedrag zoveel mogelijk gepast te betalen.

We hopen u op 2 februari te verwelkomen.

Praktische informatie

De Brede School is goed te bereiken met auto, bus en tram:

Bus en tram 

Bus (lijn 74 richting Vianen) en tram (lijn 60 richting Nieuwegein-zuid) hebben op zondag een halfuursdienstregeling. Beide brengen je allebei in een goed half uur van Utrecht CS naar Nieuwegein-zuid, vanwaar het nog 5-7 minuten lopen is naar de Brede School.

Auto

Met de auto is de Brede School goed te bereiken vanaf de A2, afrit Nieuwegein-zuid.

LET WEL: de locatie heeft geen eigen parkeergelegenheid. Parkeren kan beperkt in de woonwijk of op de parkeerplaats van winkelcentrum Hoogzandveld, 5 minuten verderop.

Alternatieve suggesties:

  • probeer zoveel mogelijk samen te rijden
  • kom indien mogelijk met het openbaar vervoer (zie Bus en tram) of fiets
  • parkeer gratis op de openbare parkeerplaats op de Spoorstede in Nieuwegein-centrum, vanwaar je met tram of bus in vijf minuten in Nieuwegein-zuid bent (zie Bus en tram).