Overhoop en overleven

Dit boek van Hans Alderliesten, neemt ons mee op een reis waarvan niemand hoopt dat hij of zij hem hoeft te maken. In dit boek kijken we mee hoe leven van een jong gezin in een klap overhoop gaat. Bij zijn vrouw was kanker vastgesteld en in dit boek zien we de route die zij doorlopen in de momenten van pijn, verdriet en ziekte maar tegelijkertijd ook nog de waardevolle momenten van hoop en leven.

afbeelding van het boek Overhoop en overleven

Overhoop en overleven van Hans Alderiesten. In Overhoop en overleven vertelt Hans Alderliesten het indringende verhaal over zijn vrouw die kanker krijgt. Het jonge gezin gaat gebukt onder de impact van ziekte, dood en verlies. Wat gebeurt er als het in de lente van je leven plotseling winter wordt? We volgen het gezin op de voet, ook als de dood zijn intrede doet. Het is een verhaal over hoop en leven. Ziekte, dood en verlies worden pijnlijk mooi beschreven en in een breder perspectief geplaatst. Door alles heen schittert Gods genade.

‘Het afscheid is die nacht definitief: zij beneden, ik boven. En andersom: zij Boven, ik beneden. Zij dood, ik levend. En andersom: zij levend, ik dood.’
- Citaat uit Overhoop en overleven

Zie hier hoe Hans Alderliesten praat over zijn boek Overhoop en overleven