Thrillers

Thrillers

Bekijk hier ons mooie aanbod aan thrillers van auteurs als Steven James, Joel C. Rosenberg en Andrew Huff. 

Handelaar in leugens

Verschijnt op 7 september 2023

Handelaar in leugens van Steven James is een thriller vol actie over de strijd voor gerechtigheid. Travis Brock werkt bij het Amerikaanse ministerie van Defensie en heeft een onfeilbaar fotografisch geheugen. Hij kampt echter met een tragisch verlies: zijn vrouw is omgekomen bij een onverklaarbare brand. Als hij een stap dichter bij het oplossen van de brand komt, zet hij alles op alles om de waarheid te achterhalen. Zelfs als hij daarbij het risico loopt zichzelf te verliezen. Met een dreigende terreuraanslag en huurmoordenaars die hem op de hielen zitten, raakt hij al snel verwikkeld in een gevaarlijk kat-en-muisspel. Hij zal hulp moeten inschakelen van de mensen die hij het meest vertrouwt. Zal het recht zegevieren?

Onbreekbare eed

In Onbreekbare eed van Andrew Huff leidt predikant John Cross zijn gemeente op het goede pad. Hij is niet iemand van wie je verwacht dat hij een duister verleden heeft, maar de waarheid is dat hij in een vorig leven in dienst was van de CIA. Toen John zich bekeerde tot God, heeft hij zijn oude leven achter zich gelaten, maar nu is een oude vijand hem op het spoor die hem voor zijn zonden wil laten betalen met zijn leven. Kan John zich aan zijn eed houden en het probleem oplossen zonder dat er bloed wordt vergoten? Kan hij zijn gemeente en zichzelf beschermen? Als het erop aankomt, is zijn leven misschien wel het enige wat hij nog heeft om op te offeren…

De Libië tactiek

De Libië tactiek van Joel C. Rosenberg is het vijfde deel in de Marcus Rykerserie. De meest gezochte terrorist ter wereld is dood. Marcus Ryker heeft de opdracht zelf gegeven. Nu heeft hij de taak gekregen om de rest van het Kairos-terreurnetwerk op te rollen. Maar dan zet een verslag uit Libië alles op losse schroeven. De bom die het hoofdkwartier van de terroristische organisatie had moeten treffen, blijkt een fout van gigantische proporties. En Ryker is verantwoordelijk.

Als het Kairos-terreurnetwerk zich voorbereidt op een vergeldingsaanval, moet Ryker snel handelen. Maar hij kan deze bedreiging alleen stoppen als hij eerst zijn naam zuivert. Ondertussen laten bondgenoten hem in de steek. De tijd tikt, en de spanning stijgt.

De Libië tactiek van Joel C. Rosenberg is een geopolitieke actiethriller vol actie en intrige die je naar adem laat happen.

Bekijk hier alle boeken van Joel C. Rosenberg.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de boektrailer.

Deel 1

Het Kremlin Complot is een actuele thriller over de politieke spanningen tussen de VS, Noord-Korea en Rusland.

Deel 2

Russische roulette is een internationale politieke thriller over een nucleaire alliantie tussen drie wereldmachten.

Deel 3

Machtsstrijd in Jeruzalem is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS. 

Deel 4

Het Beiroet Protocol is het bloedstollende vierde deel in de Marcus Ryker-serie.