Thrillers

Thrilleractie 2024


Maak tijdens de actieperiode van 1 juni t/m 31 augustus op een voordelige manier kennis met onze grote diversiteit aan thrillers en spannende romans. Onbreekbare eed van Andrew Huff, De ontsnapping van Joel C. Rosenberg en Handelaar in leugens van Steven James zijn tijdens deze periode € 17,50 per stuk verkrijgbaar bij jouw boekhandel of via onze webshop boekenwereld.com


Verder delen we graag ons mooie aanbod van thrillers van auteurs als Ryan Steck, Steven James, Joel C. Rosenberg en Andrew Huff. Geniet van deze spannende en soms bloedstollende verhalen!

In Onbreekbare eed van Andrew Huff leidt predikant John Cross zijn gemeente op het goede pad. Hij is niet iemand van wie je verwacht dat hij een duister verleden heeft, maar de waarheid is dat hij in een vorig leven in dienst was van de CIA. Toen John zich bekeerde tot God, heeft hij zijn oude leven achter zich gelaten, maar nu is een oude vijand hem op het spoor die hem voor zijn zonden wil laten betalen met zijn leven. 

De ontsnapping van Joël Rosenberg is een aangrijpende roman over een ontsnapping uit Auschwitz. Jean-Luc, leider van de vluchtelingenopvang in zijn dorpje wordt gedeporteerd naar Auschwitz. Samen met Jacob Weisz, een Joodse verzetsman die in Auschwitz belandde na een sabotagepoging, besluit Jean-Luc alles op alles te zetten om te ontsnappen. Koste wat kost moeten de ogen van de geallieerden geopend worden voor de gruwelijke waarheid.

Handelaar in leugens van Steven James is een thriller vol actie over de strijd voor gerechtigheid. Travis Brock werkt bij het Amerikaanse ministerie van Defensie en heeft een onfeilbaar fotografisch geheugen. Hij kampt echter met een tragisch verlies: zijn vrouw is omgekomen bij een onverklaarbare brand. Als hij een stap dichter bij het oplossen van de brand komt, zet hij alles op alles om de waarheid te achterhalen. Zelfs als hij daarbij het risico loopt zichzelf te verliezen.

Insert Image

Marcus Ryker-serie

Deel 1

Het Kremlin Complot is een actuele thriller over de politieke spanningen tussen de VS, Noord-Korea en Rusland.

Deel 2

Russische roulette is een internationale politieke thriller over een nucleaire alliantie tussen drie wereldmachten.

Deel 3

Machtsstrijd in Jeruzalem is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS. 

Deel 4

Het Beiroet Protocol is het bloedstollende vierde deel in de Marcus Ryker-serie.

Select Columns Layout
Insert Image