Toen ongeloof nog heel gewoon was

Het begin van 2021 uitgekomen boek van Paul Visser, met dit boek dat op 12 januari uitgekomen is wist hij meteen de tweede plaats in de top twintig van de maand te veroveren. Als afgestudeerd Theoloog en actief Dominee, weet Paul Visser al jaren mensen te begeleiden, te steunen en te inspireren. Zoals Paul Visser met onder andere dit boek weet te bewijzen is het vinden van steun en inspiratie niet iets waarvoor je aan een tijd gebonden bent maar is het iets wat je met de juiste hulpmiddelen op de zelf gekozen momenten kan vinden.

Zoals reeds vermeld is deze maand is de tweede plaats ingenomen door het boek Toen ongeloof nog heel gewoon was. van Paul Visser, Dit boek bevat 25 meditaties op basis van de verhalen over Abraham. Deze verhalen zijn dusdanig uitgewerkt dat ze gevoelsmatig dichtbij komen, hiernaast vormt dit boek dankzij de schrijfwijze een inspirerende hulp bij het gebruik van de Bijbel.

Bekijk hier wat Paul Visser zelf te vertellen heeft over de recente ontwikkelingen en veranderingen en zijn nieuwe boek Toen ongeloof nog heel gewoon was.