Top titel: HGJB Op toonhoogte – teksteditie

Banner HGJB op toonhoogte teksteditie

Vind hier de herziene editie van HGJB Op toonhoogte - teksteditie. Aan de liederenbundel zijn nieuwe liederen toegevoegd, waardoor het totaal uitkomt op ongeveer 570 liederen. De liederen zijn geselecteerd op waarde en inhoud voor iedereen binnen de kerk.

HGJB op toonhoogte - teksteditie

De editie 2015 van Op toonhoogte is een revisie van de vorige editie die in 2005 op de markt kwam. Een deel van de liederen is vervangen en andere liederen zijn toegevoegd. Het uiteindelijke resultaat is een bundel met circa 570 liederen (ruim 100 meer dan de vorige editie).

De HGJB heeft de liederen zorgvuldig geselecteerd op inhoud en op waarde voor verschillende generaties in de kerk. De liederen zijn onder gebracht in verschillende rubrieken, zodat de liederen ook de verschillende geloofselementen weerspiegelen.

Psalmen in diverse uitvoeringen: van de Geneefse melodieën tot Psalmen voor Nu 'klassiekers' uit de kerkelijke traditie: o.a. Liedboek voor de Kerken, Zingende Gezegend, Hervormde Bundel 1938 en Johannes de Heer. Nieuwe liederen van o.a. Sela, Opwekking en andere internationale bronnen.
Kinderliederen van o.a. Elly & Rikkert, Alles wordt nieuw, opwekking voor kids en Jan Visser.

Gratis leesfragment