Zondagsschool verhalen

Bij KokBoekencentrum, dé marktleider wat betreft theologische boeken, vind je een breed aanbod aan boeken voor zondagsschool.

Denk bijvoorbeeld aan Zo is God van Rachel Held Evans en Matthew Paul Turner en nog veel meer leerzame verhalen en prentenboeken!


Ontdek hieronder ons ruime aanbod met verhalen voor de zondagsschool!

Wie is God? In de Bijbel maakt Hij al heel veel duidelijk over wie hij is voor de mens op aarde: God is een vader, een moeder, een broer, een vriend, een herder en nog zoveel meer. Dit boek wilt jou nog meer in aanraking brengen met de liefde, aandacht en genade van de Vader, zodat ook jij dichter bij Hem kan komen.

Zo is God - Zondagsschool boek

Boeken voor zondagsschoolvieringen

[boekdb_sc_etalage id=”94″]

Nog meer aanraders voor zondagsschoolbijeenkomsten

Zoekbijbel: Verhalen uit het Oude Testament

Er staan 8 Bijbelverhalen in dit boek, met onder andere de verhalen van Adam en Eva, Noach en Jona. Lukt het jou om alle mensen, dieren en voorwerpen te vinden? Met op elke pagina meer dan vijftig dingen om te tellen en te zoeken!

Zoekbijbel: Verhalen uit het Nieuwe Testament

 In dit boek staan acht Bijbelverhalen uit het Nieuwe Testament. Lees over de geboorte van Jezus en over de verlamde man die door Jezus werd genezen. Deze prachtig geïllustreerde zoekbijbel heeft op elke pagina meer dan vijftig dingen om te tellen en te zoeken.

Insert Styled Box