Voorleesboeken

voor €15,99

‘Daantje durft alles’ van Eline Hoogenboom is een thematisch prentenboek voor kinderen vanaf 2 jaar over ‘nee’ durven zeggen. 

Als Daantje op Durfal Dinsdag in haar superheldencape naar de speeltuin gaat, neemt ze zich voor dat ze alles durft. Maar die karretjes zijn toch wel heel hoog en snel… Durft ze het durfalwoord NEE te gebruiken? Dit prentenboek zet in op zelfvertrouwen, en nee durven zeggen als je iets niet fijn of leuk vindt.

voor €15,99

Dit prentenboek maakt rouw bespreekbaar en helpt om het gesprek met kinderen aan te gaan. Door het unieke perspectief is het een universeel verhaal, dat gelezen kan worden bij het overlijden van een vriend, familielid of zelfs een huisdier.

voor €16,50

Muis is jarig en viert een feestje in het versierde dierenbos. Olifant is er ook bij, maar genieten van het feest kan hij niet: hij is namelijk verdrietig. Zijn vriendjes doen er alles aan om hem op te vrolijken, maar niets helpt. Totdat Muis naast Olifant gaat zitten en met hem praat over zijn tranen. Een prachtig prentenboek over een lastig onderwerp, dat ons leert dat we verdriet niet zomaar kunnen oplossen, maar juist de ruimte moeten geven. 


Onze voorleesboekentip:

Onze voorleesboekentip:

voorkant mijn lach is kwijt van max lucado
In het prentenboek Mijn lach is kwijt vertelt Max Lucado het verhaal van een jongen die zich sip voelt omdat hij zijn lach kwijt is en daarom met zijn hond op weg gaat om zijn lach te zoeken. Hij gaat van het circus naar de bakkerij, maar hij kan zijn lach nergens vinden. Dan bedenkt hij dat hij vrolijk wordt als hij anderen blij maakt. Dit prentenboek is bedoeld om jonge kinderen te leren omgaan met negatieve emoties. De kleurrijke illustraties en de tekst op rijm maken het voorlezen van dit boek tot een feestje.Meer over Max Lucado

Max Lucado is een van de bekendste auteurs van christelijke, geloofsopbouwende boeken. Hij heeft tientallen boeken geschreven, die op hun beurt in tientallen talen zijn vertaald.

Hij is vooral bekend van de voorleesboeken over de nerflanders en Krummel.

Max Lucado

Ik heb al jaren de boeken van Max Lucado en lees ze ieder jaar voor aan mijn klas. De prentenboeken geven duidelijk de boodschap weer. Het kleine formaat heb ik de kinderen cadeau gedaan bij het afscheid van groep 8.

Santafan

Review op bol.com

Max Lucado weet ook in dit boek weer religie en een educatief tintje met elkaar te verweven.


coolesuggesties.nl

review over Ik beloof het je, geschreven door Max Lucado

Dat Max Lucado een veelzijdig schrijver is, is inmiddels meer dan duidelijk!Annegida Koek

Recensie over Psalmen van Max Lucado

Insert Content Template or Symbol