Zegen deze chaos van Bunmi Laditan

Op 6 april 2023 verschijnt het boek Zegen deze chaos van Bunmi Laditan. Het boek zit vol eerlijke en kwetsbare gebeden voor iedere moeder, goed te gebruiken tijdens hectische dagen.

Daniëlle Koudijs

Oprichter power to the mama's

''Bunmi omschrijft haar gebeden als moeder in dit boek zoals ze mogen zijn als je met een liefhebbende Vader praat. Echt en puur, lief en rauw en met hier en daar een grapje. Iets wat helemaal past en je kan helpen bij het soms overweldigende ouderschap.''

Bunmi Laditan

Bunmi Laditan is een bekroonde schrijfster uit Californië die met haar gezin in Canada woont. Ze schreef verschillende boeken en deelt haar humoristische kijk op het ouderschap met haar 232,9k volgers op Twitter. 


Volg Bunmi Laditan online

Instagram @bunmiladitan - 42,9k volgers en @honesttoddler - 120k volgers

Twitter @HonestToddler - 232,9k volgers

Facebook @BunmiLaditan - 550 duizend volgers

Over het boek

In ‘Zegen deze chaos’, een gebedenboek voor moeders, deelt de Amerikaanse bestsellerauteur en twitterlieveling Bunmi Laditan op een verfrissende manier de gebeden voor haar kinderen. Haar herkenbare, eerlijke en hartverwarmende gebeden kunnen dienen als inspiratiebron voor het eigen gebedsleven. Ze beschrijft de angst, vreugde, eenzaamheid, spijt en liefde die elke moeder voelt, maar niet altijd onder woorden kan of durft te brengen. Er is geen gebed sterker dan het gebed van ouders voor hun kind. Dit boek laat zien hoe gebed het eigen leven kan veranderen, maar ook dat van het kind.

Mooie quotes uit het boek