Margriet van der Kooi

Auteur

De verschillende boeken van geestelijk verzorger en schrijfster Margriet van der Kooi vind je bij Kok Boekencentrum. Wij zijn de grootste aanbieder van boeken waarin de theologie centraal staat. Je vindt de boeken van Margriet van der Kooi samen met haar man ook bij ons!

De rode draad in de boeken van Margriet van der Kooi

Margriet van der Kooi is al verschillende decennia werkzaam als geestelijk verzorger in verschillende ziekenhuizen, in de centrale provincies Utrecht en Noord-Holland. Ze noemt haar werk ook wel hart- en zielzorg. Na het opvoeden van haar kinderen kreeg ze tijd om naast dit belangrijke werk ook te gaan schrijven. Margriet van der Kooi schreef boeken die zijn geïnspireerd op wat ze meemaakt in haar dagelijks werk. De rode draad in haar boeken is het geloof en hoe dit een houvast biedt in vervelende situaties en gebeurtenissen die bij het leven horen. Naast haar eigen werken, vind je bij Kok Boekencentrum ook de boeken van Margriet van der Kooi en haar man Kees van der Kooi. In deze boeken brengen zij hun kennis over theologie en geestelijke verzorging samen.

Koop een of meerdere boeken van deze schrijfster via onze webshop

Is je interesse gewekt door het thema van de boeken van Margriet van der Kooi en wil je haar werk graag zelf ontdekken? Zoek dan een boek naar keuze uit van deze schrijfster en bestel het direct in onze online boekhandel! Ook de boeken van auteur Philip Troost sluiten mooi aan op dit thema en zijn een echte aanrader. Wil je persoonlijk advies ontvangen over welk boek geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op via promotie@kokboekencentrum.nl.

Boeken van Margriet van der Kooi