Tessa Afshar

Auteur

Ben je op zoek naar een aanbieder van de boeken van Tessa Afshar? Dan eindigt je zoektocht bij Kok Boekencentrum, al ruim 100 jaar een aanbieder van verschillende genres boeken waarin de theologie een rode draad vormt. Zo zijn ook de Bijbelhistorische boeken van Tessa Afshar bij ons verkrijgbaar!

Het bijzondere verhaal achter de boeken van Tessa Afshar

Er zit een bijzonder verhaal verscholen achter de boeken van Tessa Afshar die je bij Kok Boekencentrum koopt, namelijk haar levensverhaal. Tessa Afshar is geboren in Iran als aanhangster van de Islam, wat zo is gebleven tot haar veertiende levensjaar. Toen ze gedurende haar leven naar Amerika verhuisde, liet ze niet alleen haar thuis achter maar ook haar godsdienst. Tessa Afshar werd Christen en ging theologie studeren aan de Universiteit van Yale. Haar nieuwe geloof vond al snel een weg naar haar boeken en zo zijn de vele romans van Tessa Afshar met een Bijbelhistorisch thema ontstaan!

Maak een keuze en plaats eenvoudig je bestelling

Wil jij je laten meeslepen door spannende fictieverhalen waarin de theologie een centrale rol speelt? Ga dan voor een van de boeken van Tessa Afshar! Wil je nog meer romans ontdekken? Bekijk dan ook zeker de boeken van Elizabeth Musser of neem contact met ons op via promotie@kokboekencentrum.nl voor advies. Maak je keuze uit het ruime aanbod van Kok Boekencentrum en plaats eenvoudig je bestelling in onze webshop. Naast fictieverhalen vind je in ons assortiment ook andere genres boeken, zoals de Bijbelstudies van Henk Binnendijk.

Boeken van Tessa Afshar