Tjeu van den Berk

Auteur

Zoek je een of meerdere boeken van theoloog en auteur Tjeu van den Berk? Je vindt ze bij de grootste aanbieder van theologische boeken; Kok Boekencentrum! Vooral als het gedachtegoed van Jung je aanspreekt zijn de werken van Tjeu van den Berk een aanrader.

De thema’s die centraal staan in de boeken van Tjeu van den Berk

Tjeu van den Berk is werkzaam geweest aan de Katholieke Universiteiten te Amsterdam en Utrecht. Naast dit werk heeft Tjeu van den Berk verschillende boeken geschreven die verkrijgbaar zijn bij Kok Boekencentrum. In zijn boeken komt het gedachtegoed van Jung terug; hierin staat het onderbewuste centraal. Deze psychologie in combinatie met religie en kunst maakt dat de boeken van deze theoloog en auteur zeer interessant zijn om te lezen. Onder andere Die Zauberflöte (5e druk), Mystagogie (5e druk), Het mysterie van de hersenstam (5e druk), Op de bodem van de ziel, Eigenzinnig kunstzinnig en In de ban van Jung zijn eerder verschenen werken van Tjeu van den Berk.

Bestel je boek naar keuze direct via onze webshop

Spreken de thema’s psychologie, het onderbewuste, kunst en religie je aan? Dan zijn de boeken van Tjeu van den Berk zeker een aanbeveling. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop! Ook de boeken van psychotherapeut Philip Troost en Frits de Lange snijden wellicht thema’s aan die aansluiten op je interesses. Neem bij eventuele vragen over ons aanbod contact met ons op via promotie@kokboekencentrum.nl.

Boeken van Tjeu van den Berk