12 artikelen over de heilige Geest

ISBN:
9789023927723
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
72 pag.
Verschenen:
03-04-2014
Serie:
Geloven op goede gronden - 3

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 9,99
Bestel
Nu de kennis van het christelijk geloof in onze samenleving steeds meer vervaagt, is een toegankelijke uitleg van de basis hard nodig. De Apostolische Geloofsbelijdenis is hiervoor een uitstekend uitgangspunt.

Vanuit de goede gronden van de Schrift en de geloofstraditie beantwoorden de twaalf auteurs (afkomstig uit het brede confessionele midden van de Protestantse Kerk in Nederland) actuele vragen over de heilige Geest, de kerk en de toekomst.
Wat moet je je bij de heilige Geest voorstellen? Heb je de kerk nodig om te geloven? Is de kerk wel een gemeenschap van heiligen? Wat betekent het om te delen in het eeuwige leven?
Dit derde deel is het slot van de serie 'Geloven op goede gronden'. Samen met de eerdere delen over God en over Jezus wil de stichting Schrift en Belijden de actualiteit van de Apostolische Geloofsbelijdenis - de bekendste geloofsbelijdenis in het westerse christendom - opnieuw onder de aandacht brengen.

Aan dit boek werkten onder anderen mee: prof. dr. Bram van de Beek, dr. Arjan Plaisier en dr. Ciska Stark. De eindredactie was in handen van dr. Herbert Wevers.
ISBN:
9789023927723
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
72 pag.
Verschenen:
03-04-2014
Serie:
Geloven op goede gronden - 3

Gratis inkijkexemplaar