Downloads voor kinderen

Insert Guarantee Box
Deze dagen zijn veel kinderen thuis en de kinderboeken schrijvers en illustratoren van KokBoekencentrum hebben speciaal voor jullie leuke materialen gemaakt die je op deze pagina kunt vinden. Je kunt kleuren, knutselen, een leuke interactieve opdracht of een spel downloaden!
Houd deze pagina goed in de gaten, want we zetten er regelmatig nieuwe downloads op. We wensen je heel veel plezier!

En wil je graag een mooi boek om te lezen? Je kunt al onze boeken, speciaal voor jou geselecteerd, hier vinden.
  • Vertrouwen op God
  • Download een prekentijdschrift

Lees meer van deze tips in:
Het is voor alles belangrijk dat je kind leert te vertrouwen op God. Vertrouwen is een sleutelwoord in het gebedsleven van een mens. Als je kind erop vertrouwt dat God het goede zal geven, dan maakt het niet zo heel veel meer uit of God precies geeft wat wij vragen. Het gaat erom dat Hij het goede geeft. Daarnaast mag je zeker weten dat God ons gebed sowieso altijd hoort. Hij doet er ook wat mee, alleen zien wij dat niet altijd. Omdat wij hopen of verwachten dat Hij op onze manier zal horen en verhoren.

  • Lees een reisverhaal
  • Klik om een verhaal over vriendjes te lezen
  • Een blij verhaal

In dit boek staan nog meer van zulke verhalen:

Ga je mee op reis is een voorleesboek met tien korte verhalen over reizen en vervoer.

'Op een dag gingen vier van mijn duiven op reis,' vertelt opa. 'Mijn sterkste duiven. Ze werden naar een ander land gebracht. De duiven deden mee met een race voor postduiven. Wie het snelste weer thuis was, kreeg een grote prijs!'