Niemand is als Hij – Henk Binnendijk

Insert Image

Over het verhaal van Job

Een verdrietige gebeurtenis bracht Henk Binnendijk ertoe troost te zoeken in de Bijbel. Algauw kwam hij uit bij het boek Job. Job is een man die veel geleden heeft. Zijn bezit verloren, zijn kinderen dood, een vrouw die niet naast hem staat, vrienden die hem veroordelen, een lichaam dat doodziek is en een God die afwezig is. En toch blijft hij standvastig in zijn geloof. Henk Binnendijk merkte dat dit bijbelboek hem nu veel meer aansprak dan voor die tijd. En hij ontdekte dat het geloof van Job weer vertrouwen en perspectief geeft voor de toekomst. Na elk hoofdstuk staan er vragen voor een bijbelstudiegroep en voor persoonlijk gebruik.

Over Henk Binnendijk

Insert Image

De boeken van de bekende televisieprogrammamaker en -presentator Henk Binnendijk (1934) vind je bij Kok Boekencentrum! In het assortiment van dé marktleider op het gebied van theologische boeken kan het oeuvre van deze bekende auteur niet missen. 

Henk Binnendijk wist na het bijwonen van een evangelisatiebijeenkomst dat hij het Christelijk woord aan anderen wilde verkondigen. Hij verzorgde dan ook evangeliserende programma’s op televisie en bijbelstudieprogramma’s op Bijbelse locaties. Hij sprak op EO-Jongerendagen en spreekt tegenwoordig nog steeds op conferenties en mannendagen. Daarnaast zijn er vele boeken van Henk Binnendijk verschenen in de vorm van Bijbelstudies, welke te koop zijn bij Kok Boekencentrum. In zijn werken komt ook het evangelie van Johannes aan bod. Zij die de boeken en het overige werk van Henk Binnendijk kennen, zullen bekend zijn met de uitspraak ‘In de eeuwigheid zul je zijn wat God in dit leven van je heeft kunnen maken.’ Van zijn oeuvre aan boeken is Dichtbij God (2009) de meest verkochte titel.

Geloven als Job: Niemand is als Hij

 Direct leverbaar €18,99

  • Troost vinden in de Bijbel
  • Het geloof van Job geeft vertrouwen en perspectief voor de toekomst
  • Na elk hoofdstuk staan er vragen voor een bijbelstudiegroep en/of persoonlijk gebruik

Interview met Henk Binnendijk over Job

Als je tegen Job zou zeggen: "Job, jij hield zoveel van God en dan doet Hij je dit aan!", dan denk ik dat Job zou antwoorden: "Ik denk dat God mij dit aandeed omdat ik zoveel van God hield"."

Al is er een dal in ons leven, de uitkomst weten we niet. Job wist het ook niet, maar later wist hij het wel.

Insert Table
Insert Content Template or Symbol