Elizabeth Musser

Auteur

Bij de Kok Boekencentrum vind je het oeuvre aan boeken van Elizabeth Musser. Deze Christelijke schrijfster wist al vanaf kleins af aan dat ze wilde schrijven. Gedurende haar leven heeft het Christelijke geloof een weg gevonden naar haar teksten, omdat ze het geloof graag met anderen wilde delen. Dit is dan ook de leidraad in de vele boeken van deze schrijfster.

De inspiratie voor de boeken van Elizabeth Musser

Elizabeth Musser schrijft zoals ze het zelf zegt ‘entertainment met een ziel’, waarmee ze aanduidt dat haar boeken niet alleen voor vermaak zorgen, maar ook een boodschap overbrengen. Deze boodschap heeft alles te maken met de Christelijke theologie. Na het afronden van haar studie is Elizabeth Musser gaan werken als zendelinge in Frankrijk; dit is de inspiratie geweest voor haar boeken. In haar boeken komt de rol van God in het leven van anderen naar voren, iets wat ze als zendelinge voor haar eigen ogen heeft zien gebeuren. Hierdoor zijn de boeken niet alleen meeslepende romans, maar bieden ze ook punten van herkenning aan lezers.

Maak een keuze uit haar vele boeken

In het assortiment van Kok Boekencentrum vind je de boeken van Elizabeth Musser in verschillende bindwijzen. Maak een keuze uit haar vele boeken, bestel het als E-book of paperback en geniet binnenkort al van de indrukwekkende verhalen. Wil je meer Christelijke romans ontdekken? Bekijk dan zeker ook de boeken van Tessa Afshar! Voor advies of eventuele vragen over ons aanbod neem je contact met ons op via promotie@kokboekencentrum.nl.

Volg Elizabeth Musser

Boeken van Elizabeth Musser