Charlie Mackesy boeken

✔
Gespecialiseerd in Christelijke boeken
✔
Samenwerking met grote Christelijke organisaties
✔
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis

Wil je van Charlie Mackesy boeken aanschaffen? Bij Kok Boekencentrum vind je een uitgebreid aanbod aan boeken voor kinderen en volwassenen. In onze webshop bestel je eenvoudig en snel alle boeken die je nodig hebt. Uiteraard beantwoorden onze medewerkers met plezier al je antwoorden als je nog vragen hebt over ons assortiment.

Insert Image
sfeerbeeld charlie mackesy 2

Van Charlie Mackesy boeken voor kinderen bestellen

Charlie Mackesy heeft diverse boeken geschreven, zoals De jongen, de mol, de vos en het paard. Dit boek gaat over een vriendschap tussen een jongen en drie dieren. Gevuld met 100 illustraties en poëtische teksten, is dit boek een echte aanrader voor kinderen. Het verhaal is gebaseerd op gesprekken die de auteur met zijn vrienden had over de zin van het leven. Bij ons vind je ook kinderboeken van Evelien van Dort en we bieden de leukste boekenseries aan.

Schaf de mooiste kinderboeken aan in onze webshop.

In onze webshop vind je naast de boeken van Charlie Mackesy ook andere boeken voor kinderen. Denk hierbij aan bijbels voor kinderen, zoals dagboeken en informatieve boeken waarin ze op speelse wijze over het geloof leren. Plaats snel een bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kokboekencentrum.nl.