Het boek van Charlie Mackesy of andere boeken bestellen

✔
Gespecialiseerd in Christelijke boeken
✔
Samenwerking met grote Christelijke organisaties
✔
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis

Wil je van Charlie Mackesy een boek of van andere auteurs de leukste boeken aanschaffen? Bij Kok Boekencentrum vind je een uitgebreid aanbod aan boeken voor kinderen en volwassenen. In onze webshop bestel je eenvoudig en snel alle boeken die je nodig hebt. Uiteraard beantwoorden onze medewerkers met plezier al je antwoorden als je nog vragen hebt over ons assortiment.

Insert Image
sfeerbeeld charlie mackesy 2

Het boek van Charlie Mackesy of andere geweldige boeken voor kinderen bestellen

Charlie Mackesy schreef een geweldig kinderboek genaamd De jongen, de mol, de vos en het paard. Dit boek gaat over een vriendschap tussen een jongen en drie dieren. Gevuld met honderd illustraties en poëtische teksten is dit boek zowel een aanrader voor kinderen als voor volwassenen. Het verhaal is gebaseerd op gesprekken die de auteur met zijn vrienden had over de zin van het leven. Bij ons vind je ook kinderboeken van Evelien van Dort en we bieden de leukste boekenseries aan.

Schaf de mooiste kinderboeken aan in onze webshop.

In onze webshop vind je naast het boek van Charlie Mackesy ook andere boeken voor kinderen. Denk hierbij aan bijbels voor kinderen, dagboeken en informatieve boeken waarin ze op speelse wijze over het geloof leren. Ook bestelt u bij ons doopboeken. Plaats snel een bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kokboekencentrum.nl.