kind en bijbelSorteer de boeken op

<<

Met een bijbel voor kinderen geef je de mooiste Bijbelverhalen door aan nieuwe generaties. Deze kinderbijbels helpt de jeugd om de Bijbelverhalen beter te begrijpen. Bij Kok Boekencentrum vind je naast deze bijbels ook andere boeken over het geloof en bieden we boeken aan die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Zo vindt iedereen gemakkelijk het perfecte boek!

Een bijbel voor kinderen waarmee je kind op speelse wijze meer over het geloof leert

Met een bijbel voor kinderen wordt leren over het geloof leuker dan ooit! In ons assortiment vind je boeken met speelse verhalen, dagboeken voor kinderen en boeken met inspirerende verhalen. Zo krijgt je kind de meest waardevolle verhalen uit de Bijbel mee. In ons assortiment vind je ook doopboeken voor kinderen én volwassenen, waarin het belang van de doop wordt uitgelegd. Bij ons ontdek je dus een breed assortiment aan informatieve, interessante boeken over het geloof.

Kies de bijbel die bij je kind past

Wanneer je kind net begint met het lezen van de bijbel, is het belangrijk dat deze bij hem of haar past. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan bijbels voor kinderen aan en vind je gemakkelijk een bijbel die bij jullie past. Je kunt bij ons ook terecht voor leesboeken ter ontspanning, zoals de boeken over Silvester en andere leuke kinderboeken. Plaats snel een bestelling bij onze webshop! Voor meer informatie over ons assortiment neem je contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kokboekencentrum.nl.