Veelgestelde vragen over de Weerklank WebApp

Inloggen voor de Weerklank WebApp

Ik krijg maar enkele pagina's te zien, daarna laadt de WebApp niet meer

De WebApp is alleen in te zien als u via deze pagina (https://www.kokboekencentrum.nl/weerklank-webapp) de WebApp bezoekt. Sla die pagina dan ook op op uw apparaat. Anders zal de WebApp maar enkele pagina's laten zien die nog in de cache van uw apparaat zitten.

Hoe log ik in?

Nadat u de WebApp hebt betaald, kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Met dit gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op: https://www.kokboekencentrum.nl/meld-je-aan-voor-de-weerklank-app/

Let op: Uw gebruikersnaam en Wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Hebt u dus de gebruikersnaam Weerklank aangemaakt dan zult u ook met Weerklank in moeten loggen en niet met weerklank.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Via deze pagina kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen: https://www.kokboekencentrum.nl/vragen-weerklank-webapp/

Het inloggen werkt niet

Hoogstwaarschijnlijk maakt u gebruik van de verkeerde gebruikersnaam of het verkeerde wachtwoord. Onder de inlogmogelijkheid komt een foutmelding te staan. Controleer nogmaals goed of u de juiste gegevens gebruikt (let vooral op hoofdletters, spaties en leestekens). Mocht het nog steeds niet lukken, kunt u hulp vragen via:  https://www.kokboekencentrum.nl/vragen-weerklank-webapp/

Het gebruik van de Weerklank WebApp

Hoe sla ik de Weerklank WebApp op op mijn mobiele apparaat?

Ga op uw mobiele apparaat naar https://www.kokboekencentrum.nl/meld-je-aan-voor-de-weerklank-app/. Via het menu van uw browser (rechtsbovenin) kunt u kiezen voor Toevoegen aan startscherm

Mocht deze stap niet lukken, kijk dan op: https://www.seniorweb.nl/tip/site-op-startscherm-zetten

Hoe zoek ik in de Weerklank WebApp?

Omdat in Weerklank zowel de Psalmen als de liederen bij nr. 1 beginnen, is het bij het opzoeken handig aan te geven of er een lied of Psalm gezocht wordt. Voeg gelijk het coupletnummer toe bij de zoekfunctie, dan beland je direct bij het goede lied.
Zoek bijvoorbeeld op ‘Ps8:5’ of ‘Ld50:2’. Doe je dit niet dan krijg je meerdere mogelijkheden te zien waar je dan een keus uit kunt maken.

Wat staat er in de Weerklank WebApp?

Deze Weerklank Webapp zorgt ervoor dat je alle liederen uit deze bundel kunt inzien vanaf je smartphone of tablet. Alle teksten zijn voorzien van de eenstemmige melodie.

Voor het lezen van de teksten moet je online zijn, daarom noemen we het een webapp.

De webapp biedt ook mogelijkheden om te zoeken in heel Weerklank op basis van trefwoorden of liednummers.

'Weerklank' is bedoeld voor gebruik in de eredienst. Het bevat alle 150 psalmen in een nieuwe berijming; meerdere psalmen zijn bovendien verrijkt met een tweede berijming. Daarna volgen ruim 500 liederen, verzameld uit veel eeuwen kerkelijk liedgoed.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Als u vraag er niet tussen staat, dan kunt u via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren tussen 09:00 en 17:00, binnen uiterlijk twee werkdagen. 
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
Insert Image