Christus op aarde door Jakob van Bruggen

✔
Gespecialiseerd in Christelijke boeken
✔
Samenwerking met grote Christelijke organisaties
✔
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis

Ben je benieuwd naar het beeld over Christus op aarde dat door Jakob van Bruggen wordt geschetst in de derde reeks Commentaar op het Nieuwe Testament? Je vindt zijn werk en andere werken uit dezelfde reeks bij Kok Boekencentrum!

Insert Image
Christus op aarde geschreven door Jacob van bruggen

Christus op aarde: zijn levensbeschrijving door leerlingen en tijdgenoten van Jakob van Bruggen

Nieuwtestamenticus Jakob van Bruggen is de hoofdredacteur en schrijver van de meeste delen uit de derde reeks Commentaar op het Nieuwe Testament. Het eerste deel uit deze reeks, geschreven door de hoofdredacteur, is Christus op aarde. In het werk Christus op aarde van Jakob van Bruggen wordt aan de hand van beschrijvingen door de vier evangelisten Matteüs, Marcus, Lucas en Johannes een beeld geschetst over het leven van Jezus op aarde. Dit boek valt binnen het thematische deel van de reeks over de persoon van Jezus. Uit het opeenvolgende deel over de apostelen is ook het werk Jakobus door L. Floor bij ons verkrijgbaar. Ook voor andere boeken over christelijke theologie kun je bij ons terecht.

Maak je collectie compleet

Maak je collectie aan werken uit de derde reeks Commentaar op het Nieuwe Testament compleet door ze te bestellen bij Kok Boekencentrum. Wij zijn dé aanbieder op het vlak van theologische boeken, waaronder de werken uit de derde reeks Commentaar op het Nieuwe Testament. Heb je nog vragen over dit werk of wil je een van de andere boeken in ons assortiment aanschaffen, zoals een bijbel voor kinderen? Neem dan contact met ons op via info@kokboekencentrum.nl.