Lotte laat maar-boekenserie

✔
Gespecialiseerd in Christelijke boeken
✔
Samenwerking met grote Christelijke organisaties
✔
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis

Wil je boeken van de Lotte Laat Maar-boekenserie bestellen? Dan is KokBoekencentrum dé webshop voor jou! We bieden boeken aan van deze grappige serie voor kinderen van Willeke Brouwer. In ons assortiment vind je verschillende christelijke kinderboeken, maar we bieden ook boeken voor volwassenen aan. Vind snel je favoriete boeken in onze webshop!


De boeken van de Lotte Laat Maar - serie


Lotte is 12 en heeft haar dat eigenlijk nooit goed zit. Samen met haar moeder en twee broertjes woont ze in een vinexwijk. Ze is net klaar met groep 8 en gaat na de vakantie naar de middelbare school. Haar vader is overleden en haar moeder heeft sinds kort een nieuwe vriend.

Lottes beste vriendin is Tessa, waar ze vaak mee afspreekt. Ze droomt al jaren van een eigen puppy, waarvan ze foto’s op Instagram kan posten. Als haar moeder iets heel doms zegt, roept Lotte heel hard: Laat maar!


Lotte vindt haar nieuwe school vet spannend, want haar BFF Tessa gaat naar een andere school. Maar gelukkig blijkt de brugklas superleuk te zijn, direct al vanaf de introductieweek. Maar wat trek je aan als er een modevlogster in je klas zit? En hoe moet het met die veel te grote rugzak? Het leven is dus niet zo makkelijk. Gelukkig heeft Lotte haar puppy Pjotr, en daar kan ze alles aan vertellen. Niet dat Pjotr luistert, maar toch. Een grappige, herkenbare graphic novel vol slappelachmomenten. 


Lotte is een echte brugklasser! En net als in de vorige delen maakt ze weer van alles mee. Zo zorgt een burn-out van de toneeljuf ervoor dat DE ZOEN nog even niet doorgaat. Jammer. Of toch niet? En er komt een nieuwe jongen in de klas, die autisme heeft. Lotte vindt hem superleuk, want hij heeft hele maffe humor. En dan is er ook nog die suffe excursie voor maatschappijleer en al dat huiswerk! Een nieuw doldwaas verhaal over Lotte met veel grappige scènes en lachbuien zonder einde!


De Lotte Laat Maar-boekenserie van Willeke Brouwer vind je bij ons

Wil je je kind verrassen met boeken van de Lotte Laat Maar-boekenserie? Bij ons vind je deze leuke boeken van schrijfster Willeke Brouwer. Ze heeft ook de Silvester-serie geschreven, die je ook bij ons kunt bestellen. Ook voor boeken voor volwassenen kun je bij ons terecht, zoals Christus op aarde van Jakob van Bruggen. Met meer dan 100 jaar ervaring met boeken over het christendom weten we als geen ander hoe we u voorzien van de leukste, leerzaamste boeken in diverse genres.

Geef je kind leesboeken van Lotte Laat Maar

Ben je geïnteresseerd in de boekenserie van Lotte Laat Maar? Bekijk dan het assortiment in onze webshop en bestel deze boeken snel en gemakkelijk bij ons online. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar een specifiek boek? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kokboekencentrum.nl.