Silvester-boeken

✔
Gespecialiseerd in Christelijke boeken
✔
Samenwerking met grote Christelijke organisaties
✔
Op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis

Ben je op zoek naar een winkel waar je Silvester-boeken kunt bestellen? Bij Kok Boekencentrum bieden we boeken aan over uiteenlopende onderwerpen. Je vindt bij ons zowel boeken ter ontspanning als boeken over theologie, filosofie en andere onderwerpen. Ontdek snel ons uitgebreide assortiment!

Insert Image
Cover

Waar gaan de Silvester-boeken over?

De Silvester-boeken gaan over Silvester, wiens ouders besluiten te verhuizen van de stad naar het platteland. In deze boekenserie lees je alle grappige en gekke dingen die hij meemaakt wanneer hij eenmaal is verhuisd. De boeken zijn geschreven voor Willeke Brouwer. Zij belicht in de boeken de verschillen tussen kinderen die in de stad en op het platteland wonen. In onze collectie vind je ook andere kinderboeken, zoals:

Bestel de leukste boeken bij ons

Of je nu graag luchtige kinderboeken wilt bestellen of juist liever voor diepgaande theologische boeken gaat; bij ons kan het allemaal! De Silvester-boeken zijn echte aanraders voor de jeugd. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@kokboekencentrum.nl. We helpen je graag met het vinden van de boeken waar je naar op zoek bent!