Een verhelderend boek dat christenen én niet-gelovigen inzicht geeft in de kern van het christelijk geloof

Nikolaas Sintobin is de bekende ‘internetjezuïet’ die verschillende websites onderhoudt over ignatiaanse spiritualiteit. In zijn boek Wat deed God voor Hij de wereld schiep? geeft Sintobin op een toegankelijke manier antwoord op 52 fundamentele vragen over het christelijk geloof. Zo brengt hij de eeuwenoude religie dicht bij de hedendaagse lezer.

Boekpresentatie

We nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie van het boek Wat deed God voor Hij de wereld schiep?  op woensdag 11 september in de Oude Abdij Drongen, Drongenplein 26-27, 9031 Drongen 

Gelieve uw aanwezigheid vóór 9 september te bevestigen via stefanie.decraemer@lannoo.be of via 051/42 42 75.

> Bevestig hier uw aanwezigheid

Programma

  • Verwelkoming door Liesbeth Van den Bossche, directeur Oude Abdij van Drongen
  • Inleiding op het boek en overhandiging eerste exemplaar door Maarten Van Steenbergen, directeur-uitgever Uitgeverij Lannoo
  • Gelegenheidstoespraak door Annelien Boone, voormalig directeur Interdiocesane Jeugddienst
  • Slotwoord door Nikolaas Sintobin

Over boek en auteur

Aan de hand van eenvoudige vragen die mensen zich stellen, probeert hij door te stoten naar de fundamenten van het christelijk geloof: Is geloven eigenlijk wel normaal? Waarom spreken christenen zoveel over Jezus? Is de verrijzenis nu al of niet belangrijk? Heb je de Bijbel nodig om christen te zijn? Zitten de andere godsdiensten er gewoon naast? Heeft Jezus gelachen?Geschikt voor persoonlijke lezing en voor gebruik in catechese of gesprekskringen.

ISBN 9789043532136 | 128 blz. | € 13,99

Nikolaas Sintobin studeerde rechten en is Vlaams jezuïet en internetpastor. Hij is de man achter de populaire podcast ‘Bidden onderweg’ en schrijft een veelgelezen blog onder de titel ‘In alle dingen’. De ignatiaanse spiritualiteit is zijn leesbril om in het Evangelie het leven van God op het spoor te komen. Hij beschouwt internet als een heerlijke trampoline om het christelijk geloof midden in de wereld aan te bieden.