Bijbelse Dagkalender 2024

Vanaf € 10,00

Ook dit jaar verschijnt hij weer: de Bijbelse Dagkalender. Al 78 jaar lang is dit het meest populaire dagboek om uit te delen onder gemeenteleden en bewoners van zorginstellingen. De meditaties in de Bijbelse Dagkalender zijn kort en bondig en volgen het leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap. Iedere week begint met een inspirerend lied of een motiverende spreuk. Elke dag is voorzien van een bemoedigende tekst en voor de belangrijke momenten in het leven zijn er een aantal gebeden opgenomen. Veel diaconieën, kerkelijke commissies en zorginstellingen geven de Bijbelse Dagkalender als geschenk aan bewoners en gemeenteleden ter gelegenheid van Kerst of de jaarwisseling.

De Bijbelse Dagkalender is van groter formaat met grotere letter. Voor een overzicht van de auteurs die aan de Bijbelse dagkalender hebben meegewerkt, opent u dit overzicht.

Speciaal voor deze gelegenheid bieden we u de Bijbelse Dagkalender weer aan tegen aantrekkelijke kortingen. Hoe meer exemplaren u bestelt, hoe hoger de korting.

In het inkijkexemplaar is te zien welke predikanten er aan de Bijbelse Dagkalender 2024 hebben meegewerkt. 


GRATIS kaarten

Bestel uw Bijbelse dagkalenders hier en ontvang er gratis eenzelfde aantal prachtige ansichtkaarten bij om weg te geven. Op de voorzijde staat een afbeelding van een schilderij van Henk Helmantel. Op de achterzijde een troostrijk gedicht van André F. Troost. Let op: de kaarten worden u apart van de dagkalenders toegezonden.


Hoeveelheid exemplaren

Prijs per exemplaar

1-9 exemplaren

€ 10,00

10-49 exemplaren

€ 7,99

50-99 exemplaren

€ 6,50

100 of meer exemplaren

€ 5,50


Geen verzendkosten vanaf € 20,00 

Bij bestellingen vanaf € 20,00 betaalt u geen verzendkosten. 

Het hele jaar boeiend. Stemt tot nadenken.

Robijntje 56 - bol.com

Afwisselend (diverse schrijvers), daardoor het hele jaar boeiend. Stemt tot nadenken; soms mee eens, soms niet.... Fijn dat het rooster aansluit op het rooster dat in de kerk wordt gebruikt.


Productspecificaties van de Bijbelse Dagkalender 2024

Bindwijze

Paperback

Verschijningsdatum

augustus 2023

Afmetingen

215mm X 140mm X 14mm

Aantal pagina's

232 pagina's

Auteur

Diverse auteurs

NUR code

707 - Geloofsopbouw

U ontvangt deze mailing omdat u in het kerkenbestand van NAWplus staat ingeschreven. U kunt op www.nawplus.nl onze privacyverklaring inzien. Via info@nawplus.nl kunt u uw gegevens laten wijzigen.

Select Columns Layout
Insert Image