Belijdeniscadeau voor vrouwen

Ben je op zoek naar een belijdeniscadeau voor vrouwen? Op deze pagina geven we je een aantal tips.

Tijd maken voor God is niet altijd even gemakkelijk. Je hebt het druk met je studie, met je werk en met nog heel veel andere dingen. Toch is de ervaring van velen dat wanneer je God betrekt in je leven, alles zoveel kleurrijker en mooier wordt. Maar dat gaat niet ‘vanzelf’, zelfs niet wanneer je belijdenis van je geloof hebt gedaan. Of dat nu onlangs was, of al langere tijd geleden, het leven met God kan ongemerkt naar de rand van je bestaan verschuiven. Met haar Bijbels dagboek wil Lindi Melse jou (en heel veel andere vrouwen) inspireren om elke week een korte overdenking te lezen. En om te onderstrepen dat een leven met God heel veel kleur in je leven brengt, heeft ze er een fleurig boek van gemaakt.

Met Bedacht, geliefd, gewild kun je ook een hele week met dezelfde Bijbeltekst aan de slag. Je leest de Bijbeltekst, denkt na over de beantwoording van de vragen en je maakt de creatieve opdrachten. Of je vult de lege ruimte bij elke week door je gedachten te noteren, of door met een tekening tot uitdrukking te brengen wat je bezig houdt. Handig is ook de ruimte om gebeds- en dankpunten te noteren.

En zo ontwikkelt dit inspirerende belijdeniscadeau voor vrouwen zich als vanzelf tot jouw persoonlijke geloofsboek. Waarin je terug kan lezen wie God voor jou is. God de Schepper, die jou en ons allemaal heeft bedacht vanaf het begin. Uniek, authentiek en bijzonder. Die zo vakkundig de wereld maakte met al zijn mooie details. God als Vader, die jou en mij vanaf het begin tot nu heeft liefgehad. Die je zag opgroeien van een kleine baby tot een volwassen vrouw. Jij bent door Hem geliefd. Een Vader die troost, bemoedigt en steunt. En God als Vriend, die jou en mij gewild heeft. Niet alleen toen, maar ook nu en zeker straks. Al is de toekomst nog onbekend, Hij gaat met jou mee en zal je leiden op de weg die voor je ligt.

Download hier de gratis boekenlegger, ontworpen door Lindi Melse.

Reacties van lezers op dit belijdenisgeschenk voor vrouwen:

‘Ieder stukje is fris geschreven met als rode draad het thema ‘Bedacht, geliefd, gewild. De stukjes zijn kort en praktisch toepasbaar, ook door de opdrachten en vragen die Lindi er bij gevoegd heeft.’

‘Wat een prachtig dagboek. Als drukke mama schiet het lezen er wel eens bij in. Maar voor dit (dag)boek gun ik mezelf even de tijd.’

N.a.v. Bedacht, geliefd, gewild / Lindi Melse / KokBoekencentrum / als hardcover en als e-book

Deze belijdeniscadeaus voor vrouwen vind je vast ook interessant:

vier het leven belijdeniscadeau voor vrouwen belijdenisgeschenk voor vrouwen belijdenisgeschenken voor vrouwen