Welkom op onze vernieuwde website!

Met trots presenteren wij aan u ons brede aanbod aan boeken,
U kunt bij ons genieten van boeken voor jong en oud met hierbij ons aanbod bestaande uit Christelijke romans, theologische werken, boeken over geschiedenis, muziek en meer.

Hieronder hebben wij voor u alvast een overzicht van onze nieuwste producten en producten uit populaire categorieën.


Werp hier alvast een korte blik op onze nieuwste romans, dankzij onze samenwerking met meerdere auteurs en vertalers hebben wij regelmatig nieuwe werken om aan ons aanbod toe te voegen. Wilt u kijken naar welke boeken er nog meer binnenkort uitgebracht worden? klikt u dan hier.

Het laatste nieuws

De noodlottige emigratie van een domineesvrouw
 naar Suriname.

Op 2 maart verschijnt bij uitgeverij Kokboekencentrum Papieren Paradijs, het indrukwekkende romadebuut van Marlies Medema.

Masterclass Kl!NK.

Bijzondere kans: Henk Stoorvogel en Mark van Vuuren geven in het kader van het verschijnen  van hun nieuwe boek KL!NK -spreken met impact een gratis masterclass!

De nieuwste blog artikelen

Geloof en Corona.

Er zijn toenemende twijfels over het bezoeken van de kerk, één op de vijf geeft aan dat hij/zij verwacht om zelfs na corona minder naar de kerk te gaan....

Frits de Lange reageert op morgen wordt alles beter.

Morgen wordt alles beter biedt een helder geschreven, zeer informatief en toegankelijk boek over alle aspecten aan genetisch onderzoek en de mogelijkheden van gentechnologie....

Werp hier nog uw blik op de twintig meest bekeken boeken van de afgelopen maand, of gebruik een van de bovenstaande links om door te gaan naar een van onze genre specifieke pagina's.