De serie Reisgenoten van Sharon Garlough Brown

De serie Reisgenoten van Sharon Garlough Brown telt drie delen: Reisgenoten (1), Kleuren van hoop (2) en Een stap naar vrede (3). 

Reisgenoten

In Reisgenoten van Sharon Garlough Brown ontmoeten vier vrouwen elkaar in een christelijk retraitecentrum.

Hannah is een predikante die niet in de gaten heeft hoe vermoeid ze is. Meg is weduwe, haar enige dochter is net uitgevlogen en ze worstelt met gebeurtenissen uit haar verleden. Mara’s leven wordt getekend door afwijzing en nu ziet ze ook nog haar huwelijk afbrokkelen. Charissa is een hardwerkende studente die het altijd goed wil doen.

Samen met deze vier vrouwen ga je als lezer op een spirituele reis waarin je ogen worden geopend.

Kleuren van hoop

In Kleuren van hoop van Sharon Garlough Brown zetten de vier vrouwen uit Reisgenoten de volgende stap in hun geloofsreis.

Megs kinderen zijn allemaal uitgevlogen. Ze gaat naar Londen om haar dochter te bezoeken, maar niets gaat volgens plan. Ijverige studente Charissa heeft graag alles onder controle, maar dat wordt lastig als je onverwacht zwanger wordt. Pastor Hannah is op sabbatical en probeert rust te vinden, maar oud verdriet steekt de kop op. En dan is er Mara, die heel wat te stellen heeft met haar moeilijke gezin.

Samen met deze vrouwen ontdek je dat het leven soms voelt als twee stappen vooruit, en dan weer één achteruit. Maar er is altijd hoop.

Bij Kleuren van hoop zijn gespreksvragen beschikbaar. Download ze hier.

Een stap naar vrede

Een stap naar vrede is het derde deel in de serie Reisgenoten van Sharon Garlough Brown en neemt je mee op een spirituele reis.

In Een stap naar vrede proberen vier vrouwen onderweg te volharden in hoop. Mara ligt in scheiding en probeert haar weg te vinden als single moeder van twee. Hannah worstelt met haar nieuwe relatie. Charissa’s professionele kansen dreigen in het gedrang te komen door de komst van haar baby. Meg krijgt te maken met teleurstelling over verbroken relaties en onvervulde dromen. Lukt het hen om zich over te geven aan God in tijden van tegenspoed?

Over de auteur

Sharon Garlough Brown is predikant en retraiteleider. Ze werd bekend met de roman Reisgenoten. Sinds het succes van haar boek organiseert ze workshops en retraites gebaseerd op het programma uit het boek. Reisgenoten wordt opgevolgd door Kleuren van hoop en Een stap naar vrede.