Historie Citerreeks

De Citerreeks bestaat sinds 2003 en heeft in die tijd een belangrijke positie verworven in het boekenlandschap voor de gereformeerde gezindte. Er verschijnen jaarlijks vier boeken in deze romanserie, die garant staat voor verantwoorde ontspanning, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanaf het begin van de Citerreeks is het van wezenlijk belang dat de auteurs die de romans schrijven, afkomstig zijn uit de gereformeerde gezindte. Zo verschijnen er telkens weer nieuwe, speciaal voor de serie geschreven romans die passen in de lange en rijke gereformeerde traditie.

De eerste twee auteurs die uitkwamen in de Citerreeks, J.F. van der Poel en Jetty Hage, zijn intussen bekende namen geworden in het genre. Daarnaast verschijnen er boeken van schrijvers als Jan Klijn,  Marja van der Linden,  A. den Uil-van Golen,  Hanny van de Steeg-Stolk en Thea Zoeteman-Meulstee. Ook biedt de Citerreeks ruimte aan jong talent, dat via deze weg een lezerspubliek kan vinden met een levensvisie die overeenkomt met de eigen achtergrond.

De romans zijn geschikt voor alle leeftijden. Kortom: de Citerreeks voorziet in betrouwbare en betaalbare ontspanning voor het hele gezin.

In februari 2015 heeft auteur Thea Zoeteman-Meulstee de Valentijnprijs gewonnen met haar boek: De verloren zoon. Dit boek is in 2014 in de Citerreeks verschenen.

Eerder verschenen in de Citerreeks

Hieronder vindt u een overzicht met de boeken die eerder zijn verschenen in de Citerreeks.

  • 2022

  • 2021

  • 2020

  • 2019

  • 2018

  • 2017

Citerreeks 2022

Een uitgestoken hand

Thea Zoeteman

Durf te leven

Jolanda Dijkmeijer

Eerste zonnestralen

A. den Uil-van Golen

Levend verleden

Nettie Dees

Select Columns Layout
Select Columns Layout
Select Columns Layout
Select Columns Layout
Insert Image