Inspirerende en uitdagende marketing stage in Utrecht

Bedrijfsinformatie

Heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een uitgeverij? Dan is dit je kans! VBK Media is de grootste uitgeefgroep van Nederland. Binnen het cluster Religie & Zingeving hebben wij verschillende uitgeverijen waar we zowel fictie als non-fictie uitgeven, daarnaast hebben we nog een aantal online platforms. De imprints waaronder wij uitgeven zijn KokBoekencentrum, Ten Have, Omniboek en Z&K.

Vanaf februari 2020, gedurende 5-6 maanden hebben wij stageplaatsen beschikbaar!

VBK Media is gevestigd in Utrecht (Herculesplein 96). Binnen ons uitgeefcluster zal je als voorwaardig lid van het marketingteam worden gezien en we zorgen er samen voor dat onze boeken en tijdschriften onder de aandacht komen middels online en offline campagnes en marketingplannen. VBK Media is niet alleen een dynamische organisatie waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar je ontzettend veel kunt leren, het geeft je ook veel inzicht in de communicatie van de uitgevers-, tijdschriften en boekenwereld.

De werkzaamheden

Als een van onze stagiairs krijg je niet alleen de kans om als volwaardig lid van de marketingafdeling werkzaam te zijn, je mag ook een toegevoegde waarde leveren tijdens de uitvoering van de marketingplannen. Tevens staan we altijd open voor jouw ideeën en input omtrent onze online en offline communicatie. Je kunt echt de diepte ingaan en ontdekken of de uitgeversbranche bij je past en je zodoende breed oriënteren voor vervolgstappen in jouw loopbaan. Begint je hart sneller te kloppen van (e)boeken en tijdschriften en ga je mooie verantwoordelijkheden en projecten niet uit de weg? Lees dan gauw meer over de dagelijkse bezigheden!

Dagelijkse bezigheden

  • Ondersteunen van online (social media) en offline communicatie
  • Beheer en eindverantwoordelijke voor alle inkomende promotieaanvragen
  • Onderhouden van perscontacten en het versturen van persberichten
  • Meedenken en bijdragen aan lopende projecten en marketingplannen
  • Ondersteuning tijdens auteursbezoeken en evenementen
  • Ruimte voor eigen initiatief

Profiel

Ben jij een echte teamspeler en functioneer jij graag als een spin in het web? Begint je hart sneller te kloppen van boeken en tijdschriften én beleef je veel plezier aan social media? Heb jij het lef om zelfstandig activiteiten en projecten te organiseren en ben jij een echte aanpakker? Dan zou ik niet langer wachten met mailen, wij zoeken jou!

Naast een aantrekkelijke positie in ons marketingteam, krijg je € 375 stagevergoeding per maand en bij geen beschikbaar studenten OV vergoeden we de reiskosten.

We zien je mail graag tegemoet, tot snel!

Bedrijfsinformatie: www.vbkmedia.nl,  www.kokboekencentrum.nl  www.uitgeverijtenhave.nlwww.omniboek.nl www.zomerenkeuning.nl

Interesse? Neem contact op met: Harma Nijhuis

E:  hnijhuis@vbkmedia.nl
T: 088 700 2654