Theologie.nl houdt online Open Huis

theologie.nl

Tijdens het Pinksterweekend zet Theologie.nl haar deuren open. En de deuren openzetten is online gelukkig erg makkelijk: vanaf vrijdag 21 mei tot en met Tweede Pinksterdag lees je alle artikelen, na registratie, een maand lang voor niets. Lees, luister en laat je inspireren.

Mocht je ons nog niet kennen: wij zijn Theologie.nl, het platform voor verdieping en inspiratie op het gebied van theologie en kerk. Hoewel we pas enkele maanden bestaan, hebben we diepe wortels. De meeste van onze artikelen komen namelijk uit tijdschriften die al een tijdje meegaan, zoals Ouderlingenblad, Kerk & Theologie, Open Deur en Handelingen. Naast de artikelen verschijnen er geregeld nieuwe blogs op Theologie.nl over theologie en kerk. Ook kun je er luisteren naar de gloednieuwe theologie.nl podcast: De theologie podcast.

Theologie.nl community

Arjan Berensen, hoofdredacteur, zegt dat het platform handig inspeelt op de digitaliseringstrend in de kerk: “Of je nu geïnteresseerd bent in wetenschappelijke artikelen, korte meditaties of interviews, je kunt terecht bij Theologie.nl. We hopen dat uiteindelijk iedereen die geïnteresseerd is in theologie of actief is in de kerk, de weg vindt naar Theologie.nl en lid wordt van de online community. Met duizenden artikelen, blogs een online theologische boekwinkel en vele boekrecensies, biedt ons platform dagelijkse inspiratie aan theologen en kerkelijke vrijwilligers.”

Breng een bezoek aan Theologie.nl

 

De redactie van Theologie.nl:

theologie.nl redactie