Uitnodiging digitale boekpresentatie ‘Over grenzen’

‘Al vijftien jaar woon ik in Israël. Een land waar co-existentie tussen Israëli’s en Palestijnen zorgt voor vrede op menselijk niveau. Ik vind het belangrijk om dát onderdeel van Israël aandacht te geven.’ – Joanne Nihom

Journaliste Joanne Nihom schrijft in haar nieuwe boek Over Grenzen over de positieve initiatieven en inspirerende mensen in Israël die de media vaak niet halen. Haar verhalen gaan over verbinding, het gewone leven en de alledaagse dingen die het land zo bijzonder maken. In haar boek stelt de auteur zich kwetsbaar op en gaat de complexiteit van de veelkleurige maatschappij niet uit de weg. Een grensverleggend boek.

Uitnodiging

Namens Uitgeverij KokBoekencentrum en Joanne wil ik je uitnodigen voor de digitale boekpresentatie op zondag
14 maart aanstaande waar Joanne Nihom, tijdens een bijzondere bijeenkomst, de eerste twee boeken zal overhandigen. De zoompresentatie begint om 14.00 uur (inloop 13.30 uur) en eindigt ongeveer om 16.00 uur. 

Programma een aanmelden

Het programma bestaat uit een aantal toespraken, muziek en de mogelijkheid om aan Joanne vragen te stellen en van gedachten te wisselen. 

Aanmelden voor deze middag graag via secretariaat@ljg.nl, onder vermelding van 14 maart, presentatie Over Grenzen, met je naam en de juiste naam waarmee je inzoomt  (belangrijk om toegelaten te worden tijdens de presentatie).

Wij zien ernaar uit om je te ontmoeten tijdens de digitale boekpresentatie!

Hartelijke groet,
Aart de Bonte
Acquirerend redacteur KokBoekencentrum