Philip Troost

Auteur

Ben je op zoek naar boeken die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, dan zijn de boeken van psychotherapeut en schrijver Philip Troost geschikt voor jou! Je vindt ze in het ruime aanbod aan boeken van bekende en minder bekende auteurs van Kok Boekencentrum.

Kracht halen uit de boeken en het levensverhaal van Philip Troost

Philip Troost heeft theologie gestudeerd en is na zijn afstuderen een lange tijd werkzaam geweest als studentenpastor. Tegenwoordig is hij werkzaam in een praktijk voor psychotherapie en geestelijke verzorging waar het Christelijke geloof een belangrijke rol speelt in de behandeling. Philip Troost heeft zelf een lange weg afgelegd op het gebied van zelfontwikkeling en heeft daardoor meer verbinding met zichzelf, anderen en God gekregen. Dit zijn thema’s die terugkomen in de boeken van deze schrijver, evenals in de boeken van geestelijk verzorger Margriet van der Kooi. De boeken van Philip Troost die je bij Kok Boekencentrum vindt dienen als goede leermaterialen om dichter bij jezelf en God te komen. Thema’s als bevrijding, eenheid en genezing staan dan ook centraal in zijn werk.

Bestel zijn boeken eenvoudig online

Spreekt het verhaal van Philip Troost en zijn werk je aan? Kun je zelf hulp gebruiken bij het ontwikkelen van jezelf als persoon en gelovige? Bestel dan een of meerdere van de boeken van Philip Troost in de webshop van Kok Boekencentrum en haal hier kracht uit. Ook de boeken van Kees van der Kooi en zijn vrouw Margriet en die van Tjeu van den Berk zijn een aanrader. Bij eventuele vragen over ons aanbod of voor het ontvangen van advies, neem je contact met ons op via promotie@kokboekencentrum.nl.

Boeken van Philip Troost