Citerreeksabonnement

Met een citerreeksabonnement haal je Hollands geluk in huis. Het ligt het zonder omkijken elke keer op je deurmat. In de meeslepende verhalen kun je heerlijk wegdromen! Hoewel de boeken ook in de reguliere (christelijke) boekhandel te koop zijn, biedt een abonnement veel voordelen. U ontvangt de nieuwe zending altijd als eerste in huis en profiteert van een hoge korting van bijna 50 procent op de winkelprijs.

Abonnee

Abonnees van de Citerreeks ontvangen twee keer per jaargang een zending van twee romans van bekende Nederlandse auteurs: in februari en in augustus. De verzendkosten bedragen € 4,00 per pakket.

Nabestellen

Boeken die eerder in de serie verschenen zijn, kunnen nabesteld worden zolang de voorraad strekt. De verzendkosten bedragen € 2,00 per boek | € 4,00 per pakket.

Hoge korting

Abonnees genieten een flinke korting op de losse winkelprijs en betalen slechts € 9,25 per prachtig uitgevoerde roman (+ € 2,00 protobijdrage). De winkelverkoopprijs bedraagt € 17,50. Een abonnement biedt dus een voordeel van bijna 50% per boek!

Extra voordeel voor abonnees

In de pakketten treft u folders en actiekaarten aan met de mogelijkheid om extra boeken te bestellen, meestal met een aantrekkelijke korting. Deze kunt u vrijblijvend bijbestellen; de aanbiedingen verplichten dus tot niets.

Comfortabel

Als abonnee ontvangt u uw Citerreeks-zending thuis, per post. Vertrouwd en gemakkelijk. De pakketjes passen door de brievenbus, dus u hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven. Desgewenst kunt u met een boekhandelabonnement uw zending zelf ophalen in de boekhandel.

Betaling

Betaling voor het citerreeksabonnement geschiedt per zending door automatische afschrijving van uw bankrekening. Wie geen automatische afschrijving wenst, betaalt met een acceptgirokaart per zending € 1,50 extra.

Abonnement opzeggen

Het abonnement kunt u na een jaar opzeggen, met inachtname van een opzegtermijn van 3 maanden, schriftelijk opzeggen per mail of een bericht zenden naar:
Citerreeks
Postbus 13288
3507 LG  Utrecht

Abonnee worden

U kunt op elk moment, tot wederopzegging, lid worden voor minimaal één volle jaargang. Meld u aan via het aanmeldformulier, dan krijgt u het eerstvolgende pakket én uw welkomstcadeau zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

citerreeksabonnement