Citerreeks

Welkom bij Citerreeks!

De meest geliefde familie- en streekromans van uw favoriete schrijvers. Wie abonnee is van de Citerreeks, ontvangt tweemaal per jaar een zending van twee nieuwe romans en wordt door middel van het magazine op de hoogte gehouden van de nieuwe boeken. U kunt op elk moment, tot wederopzegging, lid worden voor minimaal één volle jaargang.

Nieuw en boeiend

Elk boek in de Citerreeks is nieuw geschreven door bekende Nederlandse auteurs onder wie Nettie Dees, Jetty Hage,  A. den Uil-van Golen, Hanny van de Steeg, Thea Zoeteman-Meulstee en Jan W. Klijn. Christelijke romans, passend in de traditie van de gereformeerde gezindte. De boeken zijn van een uitstekende kwaliteit en van begin tot eind boeiend en vlot leesbaar. Prachtige, vierkleuren omslagen en gedrukt in een duidelijke, gemakkelijk leesbare letter. Degelijk gebonden in een stevige band met 224  bladzijden. Romans in de Citerreeks worden speciaal geschreven voor deze reeks.

Hoge korting

Abonnees op de Citerreeks genieten een flinke korting op de losse winkelprijs. Abonnees betalen slechts € 9,99 per Citerreeks-roman (+ € 2,00 portobijdrage).  De winkelverkoopprijs bedraagt € 19,50. Een abonnement biedt dus een voordeel van bijna 50% per boek! Betaling geschiedt per zending door automatische afschrijving van uw bankrekening. Wie geen automatische afschrijving wenst, betaalt met een overschrijving per zending € 1,50 extra.

Comfortabel

Als abonnee ontvangt u uw Citerreeks-zending per post thuisgestuurd. Vertrouwd en gemakkelijk. Desgewenst kunt u met een boekhandelsabonnement uw zending zelf ophalen in de boekhandel. U betaalt dan geen portokosten.

Voor informatie over de Citerreeks kunt u contact met ons opnemen:
Postbus 13288, 3507 LG Utrecht
Telefoon: 088 7002780 (op werkdagen van 9-12 uur)
E-mail: citerreeks@kokboekencentrum.nl
Website: citerreeks.nl

 

 

[boekdb_sc_etalage id=”43″]