Abonnement Citerreeks

De Citerreeks is een abonnementserie. Hiermee haal je Hollands geluk in huis. Zonder omkijken ligt het elke keer op je deurmat. In de meeslepende verhalen kun je heerlijk wegdromen! Hoewel de boeken ook in de reguliere (christelijke) boekhandel te koop zijn, biedt een abonnement veel voordelen. U ontvangt de nieuwe zending altijd als eerste in huis en profiteert van een hoge korting van bijna 50 procent op de winkelprijs.

Abonnee
Abonnees van de Citerreeks ontvangen twee keer per jaargang een zending van twee romans van bekende Nederlandse auteurs: in februari en in augustus. De verzendkosten bedragen € 4,00 per pakket.

Nabestellen
Boeken die eerder in de serie verschenen zijn, kunnen nabesteld worden zolang de voorraad strekt. De verzendkosten bedragen € 2,00 per boek | € 4,00 per pakket.

Hoge korting
Abonnees genieten een flinke korting op de losse winkelprijs en betalen slechts € 9,25 per prachtig uitgevoerde roman (+ € 2,00 protobijdrage). De winkelverkoopprijs bedraagt € 17,50. Een abonnement biedt dus een voordeel van bijna 50% per boek!

Extra voordeel voor abonnees
In de pakketten treft u folders en actiekaarten aan met de mogelijkheid om extra boeken te bestellen, meestal met een aantrekkelijke korting. Deze kunt u vrijblijvend bijbestellen; de aanbiedingen verplichten dus tot niets.

Comfortabel
Als abonnee ontvangt u uw Citerreeks-zending thuis, per post. Vertrouwd en gemakkelijk. De pakketjes passen door de brievenbus, dus u hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven. Desgewenst kunt u met een boekhandelabonnement uw zending zelf ophalen in de boekhandel.

Betaling
Betaling geschiedt per zending door automatische afschrijving van uw bankrekening. Wie geen automatische afschrijving wenst, betaalt met een acceptgirokaart per zending € 1,50 extra.

Abonnement opzeggen
Het abonnement kunt u na een jaar opzeggen, met inachtname van een opzegtermijn van 3 maanden, schriftelijk opzeggen per mail of een bericht zenden naar:
Citerreeks
Postbus 13288
3507 LG  Utrecht

Abonnee worden
U kunt op elk moment, tot wederopzegging, lid worden voor minimaal één volle jaargang. Meld u aan via het aanmeldformulier, dan krijgt u het eerstvolgende pakket én uw welkomstcadeau zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.