Boeken over opvoeden

Ik houd je vast - Annette Bakker

Ik houd je vast van Annette Bakker is een opvoedingsboek over fysiek ouder-kindcontact en liefdevol ouderschap. Iedereen heeft huidhonger, en zeker een kind hunkert naar de liefdevolle aanraking van zijn ouders. Al vanaf de babytijd is aanraking de krachtigste manier om met je kind te communiceren.

>>> Meer informatie

Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn - Annemarie van Heijningen

In korte verhalen neemt Annemarie met veel vaart en humor haar moederschap onder de loep. Met een flinke dosis zelfspot beschrijft ze de meest bijzondere, genante en leerzame situaties waarin ze met haar kinderen belandt, terwijl ze haar best doet om een goede moeder te zijn.

>>> Meer informatie

Pa, wees een vent - Nico van der Voet

Met ‘Pa, wees een vent!’ heeft Nico van der Voet een praktisch opvoedingsboek geschreven voor vaders die de ideale vader voor hun kind willen zijn: een rots om op terug te vallen, een betrouwbaar persoon, kortom: een echte vent.

>>> Meer informatie

Ruimte door regels - Sabrina Brons - Wekken

Het is maar goed dat er volwassenen zijn, die grenzen aangeven. Grenzen die zijn drang naar vrijheid inperken. Grenzen die ervoor zorgen dat hij echt kind kan zijn en onbezorgd mag opgroeien. Op een aantal belangrijke terreinen neem jij als ouder  beslissingen om daarmee rust te creëren.

Lees alvast een gedeelte uit het boek