Bijbels culinair

Kookboek bijbelse gerechten die smaken

Herziene editie van ‘Bijbels Culinair’, het eerste kookboek van kookdominee Han Wilmink. Het bevat tien hoofdstukken die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel. Naast allerlei wetenswaardigheden over de tijd en informatie over diverse producten bevat elke hoofdstuk de recepten van een meer-gangenmenu of buffet. Het bereiden van de gerechten is op een heldere en humoristische wijze beschreven. Alsof Han Wilmink op pollepelafstand toekijkt.

Lees meer >
Auteur

Han Wilmink

Han Wilmink is de eerste predikant met een kookeiland in zijn kerk (Pioniersplek PKN Wezep). Hij organiseert kook- en eetavonden voor groepen. Naast Bijbels Culinair verscheen van hem Koken met Passie (herziene editie 2016) en De smaak van de Amish (2015).

Meer boeken van deze auteur
29,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
paperback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789043533775
  • Pagina's: 256
  • Publicatiedatum: 23-02-2021
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Herziene editie van ‘Bijbels Culinair’, het eerste kookboek van kookdominee Han Wilmink. Het bevat tien hoofdstukken die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel. Naast allerlei wetenswaardigheden over de tijd en informatie over diverse producten bevat elke hoofdstuk de recepten van een meer-gangenmenu of buffet. Het bereiden van de gerechten is op een heldere en humoristische wijze beschreven. Alsof Han Wilmink op pollepelafstand toekijkt.

Auteur

Han Wilmink

Han Wilmink is de eerste predikant met een kookeiland in zijn kerk (Pioniersplek PKN Wezep). Hij organiseert kook- en eetavonden voor groepen. Naast Bijbels Culinair verscheen van hem Koken met Passie (herziene editie 2016) en De smaak van de Amish (2015).

Meer boeken van deze auteur