Series van Joel C. Rosenberg

Serie: De Marcus Ryker serie van Joel Rosenberg


De Marcus Rykerserie van Joel Rosenberg volgt CIA-agent Marcus Ryker in een apocalyptische samenleving waar politieke dreigingen aan de orde van de dag zijn.

In ieder deel uit de Marcus Rykerserie staat een andere plek centraal: het Kremlin in Rusland, Jeruzalem, Beiroet. Speciaal agent Marcus Ryker en zijn team proberen aanslagen te voorkomen, dubbelagenten te ontmaskeren en complotten te ontrafelen. Vermaard thrillerauteur Joel Rosenberg doet je als lezer iedere keer op het puntje van je stoel zitten.

 1. Het Kremlin Complot
 2. Russische roulette
 3. Machtsstrijd in Jeruzalem
 4. Het Beiroet Protocol

Serie: De Bennett & McCoy serie van Joel Rosenberg


De Bennett & McCoy-serie van Joel Rosenberg is een spannende serie waarin Jon Bennett en Erin McCoy, twee adviseurs van de Amerikaanse overheid, er alles aan doen om de politieke, internationale dreigingen in te dammen.

Joel Rosenberg zet met de boeken over Bennett & McCoy een spannende politieke thrillerserie op papier die ijzingwekkend actueel is. In ieder boek staan de spanningen tussen Irak, Rusland, Israël en de VS centraal. Beleef een spannende reis door het Midden-Oosten, terwijl de twee adviseurs proberen terroristische aanslagen te voorkomen en geheime geschriften over de bouw van de Derde Tempel te ontcijferen.

 1. De laatste Jihad
 2. De laatste dagen
 3. Het Ezechiëlscenario
 4. De Tempelcodex
 5. De eindstrijd

Serie: De J.B. Collins serie van Joel Rosenberg


De J.B. Collins-serie van Joel Rosenberg volgt de fictieve New York Times-journalist J.B. Collins, die de wereld probeert te waarschuwen voor de dreiging van terreurbeweging ISIS.

In ieder deel van deze bloedstollende serie is de spanning om te snijden: van de ontvoering van de Amerikaanse president tot de dreiging van chemische wapens. Buitenlandcorrespondent J.B. Collins volgt het nieuws op de voet en probeert in een race tegen de klok terroristische complotten te ontrafelen. Laat je meeslepen door Collins’ dappere pogingen een einde te maken aan het ISIS-bolwerk.

 1. Het derde doelwit
 2. De eerste gijzelaar
 3. Laatste waarschuwing

Serie: De twaalfde imam van Joel Rosenberg


In de De twaalfde imam-serie van Joel Rosenberg stap je in de schoenen van CIA-agent David Shirazi die de taak heeft gekregen het Iraanse nucleaire wapenprogramma te verstoren.

David Shirazi gaat in deze spannende thrillerserie undercover bij de Iraanse regering en probeert Iraanse kernkoppen te vinden en onklaar te maken voor het te laat is. Een bloedstollende thrillertrilogie van Joel Rosenberg.

 1. De twaalfde imam
 2. Operatie Teheran
 3. Uur der waarheid

Over Joel C. Rosenberg

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.