Thrillerweken

Van 1 juni t/m 31 juli zijn het weer Thrillerweken bij KokBoekencentrum! En handvol van onze beste thrillers zijn afgeprijsd naar €15,- euro.

Daarnaast zijn er vele e-books afgeprijsd van €9,99 euro naar €4,99 euro!

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe thriller?
Hieronder staat onze tips!

Onze thriller tips voor €15,- euro

eerstgeboren - Tosca LeeEerstgeboren

Van €19,99 voor €15,-

Audra kan niet blijven vluchten. Om in leven te blijven en haar dochter te redden, moet ze voor eens en voor altijd een eind zien te maken aan de jacht op de Bloedverwanten. Audra moet opzoek naar de Historicus, die aan het hoofd staat van het genootschap dat haar wil vernietigen. Het is haar leven of het zijne.

Fataal bewijs - rachel dylanFataal bewijs

Van €19,99 voor €15,-

Advocate Kate Sullivan neemt het op tegen het bedrijf Mason Pharmaceutical. Hoewel ze het in de doofpot proberen te stoppen, is het duidelijk dat hun nieuwste medicijn levens heeft verwoest. Kate zet zich in voor gerechtigheid. Maar wanneer een klokkenluider dood gevonden wordt, neemt de zaak een gevaarlijke wending.

Hacker - ted dekker

Hacker

Van €20,99 voor €15,-

De zeventienjarige Nyah is een briljante programmeur en heeft ze haar vaardigheden hard nodig om het leven van haar moeder te redden met een dure hersenoperatie. Maar wanneer een van haar klussen uit de hand loopt wordt ze gedwongen te vluchten. Kan ze haar moeder redden?

 

Harteloos - Steven James

Harteloos

Van €23,99 voor €15,-

De zoon van een senator bindt zichzelf vast aan een bureaustoel en rijdt achteruit het zwembad in. Hij zendt zijn dood live uit op het internet. Het lijkt op een gewone zelfmoord, maar FBI-agent Patrick Bowers ontdekt iets op de video waardoor alle alarmbellen afgaan.

 

Koud spoor - Dee hendersonKoud Spoor

Van €22,50 voor €15,-

Evie Blackwells goede reputatie heeft ervoor gezorgd dat ze deel mag uitmaken van een prestigieuze taskforce, gericht op het traceren van langdurig vermiste personen. Evie en haar nieuwe partner, David Marshal, krijgen een aantal vermissingszaken in Chicago toegewezen. Er wordt veel van hen verwacht en de druk is hoog.

Ontsnapt - Terri BlackstockOntsnapt

Van €19,99 voor €15,-

Casey Cox heeft zichzelf weer onvindbaar moeten maken – dit keer verstopt ze zich in Memphis. Toch is het nu anders: ze weet dat rechercheur Dylan aan haar kant staat en dat hij alles zal doen om haar te helpen de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen. Dylan wordt steeds meer een vriend voor Casey – en misschien zelfs meer dan dat.